E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan Demirel'e takipsizlik---

Volkan Demirel'e takipsizlik

Volkan Demirel'e takipsizlik
13 Kasım 2014 - 17:05 borsagundem.com

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel hakkında açılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi

Anadolu Cumhuriyet Savcısı Sıddık Çinko tarafından yürütülen soruşturmada verilen takipsizlik kararında, Volkan Demirel'in 5 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maç sonrası, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" şeklinde sözler sarf ettiği aktarıldı.

Söz konusu ifadeler üzerine Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği'nin, Demirel hakkında suç duyurusunda bulunduğu anımsatılan kararda, Demirel'in "hayvan haklarını ihlal ettiği ve açıklamalarıyla halkın benimsediği dini değerleri aşağıladığı" iddiasıyla yargılanmasının talep edildiği belirtildi.

Kararda, Demirel'in savcılığa verdiği ifadede, sözlerinin futbol müsabakası içindeki gerginliğe istinaden sarf edildiğini, hayvanlar ve hayvan hakları ile ilgisinin bulunmadığını savunarak, kendisinin de hayvanları seven ve evinde köpek besleyen bir kişi olduğunu dile getirdiği kaydedildi.

Toplanan deliller kapsamında Demirel'in sarf ettiği sözlerin maç sırasında oluşan gerginlik sonrası başka konuya ilişkin açıklamalar niteliğinde olduğuna hükmedilen kararda, suçun unsurları oluşmadığı gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadına karar verildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)