E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVodafone Arena'da Sikorsky zararı!---

Vodafone Arena'da Sikorsky zararı!

Vodafone Arena'da  Sikorsky zararı!
25 Temmuz 2016 - 12:27 borsagundem.com

Darbe girişimi sırasında 16 Temmuz'da sabaha karşı bir askeri helikopter Vodafone Arena'ya inmişti. Arena'nın yeni çimlerinin ise bu iniş sırasında ciddi zarar gördüğü öğrenildi.

 

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor.Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıkmıştı.

Ajanslara geçilen, Vodafone Arena'nın güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği iniş görüntüleri sonrası Siyah-Beyazlılar büyük şok yaşamıştı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Vodafone Arena'dan sorumlu yönetici Umut Güner, stadyumda hasar oluştuğunu söyledi.

Güner, "Vodafone Arena'ya helikopterin inmesi sonrasında sahanın çiminde bozulmalar oldu. İçeriye giren askerler kapıları da kırdılar. Olayın ardından hasar tespit çalışmalarını yaptık ve gerekli onarımlara başladık" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)