E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa"VİOPS Sanal Portföy Yarışması" başlıyor---

"VİOPS Sanal Portföy Yarışması" başlıyor

VİOPS Sanal Portföy Yarışması başlıyor
21 Nisan 2014 - 14:56 borsagundem.com

VİOP'da 100 bin TL sanal portföyle yarışıp ödüle sahip olabilirsiniz

“VİOPS Sanal Portföy Yarışması”na http://viops.borsaistanbul.com adresinden kayıt yaptıran katılımcılar, VİOP’ta işlem gören vadeli işlem sözleşmelerini gerçek piyasa fiyatlarında alıp satabilecek ve portföy yönetim performanslarını ölçebilecekler. 5 Mayıs- 30 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmada, her katılımcı 100 bin TL sanal portföy ile işlemlere başlayacak.  
VİOP’un dinamiklerinin tecrübe edilebileceği yarışmada, bütün emirler gerçek seans saatleri içinde gerçekleşecek. Gerçek piyasanın tüm kazanç fırsatları sağlanırken, riskleri de yansıtılacak.  

Birinci Londra’da International Derivative Expo Fuarı’na Gidiyor

Yarışmada, VİOP’ta doğru pozisyonlar alarak en yüksek portföy değerine ulaşan ilk 3 yarışmacı ödüller kazanacak. İlk üç sıra içinde yer almaması halinde ayrıca en fazla kâr eden bir üniversite öğrencisine de ödül verilecek. Elde edilen karların aynı olması durumunda en fazla işlem yapan yatırımcı yarışmayı kazanacak. 
Yarışmanın birincisi Haziran 2014’te Londra’da düzenlenecek International Derivative Expo fuarına gidiş-dönüş uçak bileti, konaklama ve giriş davetiyesinden oluşan katılım hakkı elde ederken, ikinci ve üçüncü ise Tablet PC sahibi olacak. 
Borsa İstanbul VİOP Grup Müdürü Muammer Çakır ile Portföy Değerlendirmesi
Yarışmanın başlayacağı 5 Mayıs 2014 tarihinden itibaren Borsa İstanbul VİOP Grup Müdürü Muammer Çakır’ın katılımıyla her Cuma günü CNBC-e TV’de portföy değerlendirmesi yapılarak sonuçlar açıklanacak.  
Muammer Çakır, yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yatırımcılar, bu yarışmayla, teorik bilgilerini gerçek fiyatlarla deneme imkanına sahip olacaklar. ” dedi.

Gong Töreni ve Ödül Seremonisi

“VİOPS Sanal Portföy Yarışması”nın sonunda, ödüller kazanan yarışmacılara düzenlenecek olan törenle takdim edilecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)