E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVİOP'da işlem rekoru kırıldı---

VİOP'da işlem rekoru kırıldı

VİOP'da işlem rekoru kırıldı
17 Aralık 2014 - 13:52 borsagundem.com

VİOP DolarTL Vadeli İşlem Sözleşmeleri işlem hacminde tüm zamanların rekoru 16 Aralık'ta kırıldı

16 Aralık 2014 tarihinde Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) DolarTL Vadeli İşlem Sözleşmelerinde gerçekleşen 475 milyon TL tutarındaki günlük işlem hacmi ile tüm zamanların rekoru kırıldı. DolarTL Vadeli İşlem Sözleşmelerinde gerçekleşen işlem 
miktarı ise 198 bin 858 adet sözleşme oldu. Ayrıca VİOP'ta toplam emir hacminde de yeni bir rekora imza atıldı, toplam emir sayısı 272 bin 299 olarak gerçekleşti.
Borsa İstanbul VİOP, DolarTL vadeli işlem sözleşmelerinin yanısıra 16 Mayıs 2014 DolarTL döviz opsiyonlarını da yatırımcıların ve kurumların hizmetine sunarak, kur riskinin etkin olarak yönetilebileceği bir merkez olmayı hedefliyor. 
Borsa İstanbul VİOP, geniş finansal ürün yelpazesiyle yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Önümüzdeki dönemde, yeni piyasa yapıcılık modeliyle döviz vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinde yeni rekorların kırılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)