E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVestel ABD'li Dolby ile anlaştı---

Vestel ABD'li Dolby ile anlaştı

Vestel ABD'li Dolby ile anlaştı
09 Kasım 2017 - 17:03 borsagundem.com

Vestel tararfından üretilen bütün Ultra HF ve OLED TV'lerde Dolby Vision teknolojisinin kullanılması konusunda anlaşmaya varıldı.

BORSAGUNDEM.COM 

Dolby Laboratories, Inc. ve Vestel tarafından bugün yapılan açıklamada Vestel tararfından üretilen bütün Ultra HF ve OLED TV'lerde Dolby Vision teknolojisinin kullanılması konusunda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.


Dolby Vision teknolojisi evlerde TV deneyimini daha yüksek parlaklık ve zıtlık ayarları ve çok daha zengin bir renk paleti ile yeni bir seviyeye taşıyor, adet dönüştürüyor.
Dolby'nin gelişmiş teknolojileri sinema salonlarından evlere taşıma konusundaki derin tecrübesi, evlerinde TV izleyenler açısından sıradışı bir seyir imkanını getiriyor.

Vestel'in Pazarlama ve Ürün Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Hakan Kutlu, "Dolby'nin görüntü sergileme sanatındaki yaratıcılık ve gösterim uzmanlığı konusundaki öncülüğünü kabul ediyor ve buna saygı duyuyoruz. BViz de Avrupa'nın en büyük TV üreticilerinden biri olarak bu nefes kesen görsel deneyimle tüketicilerimizin eğlencesini bir üst seviyeye taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)