E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVeda eğlencesi kutlamaya dönüştü---

Veda eğlencesi kutlamaya dönüştü

Veda eğlencesi kutlamaya dönüştü
26 Mayıs 2015 - 05:55 borsagundem.com

Başkan Yarsuvat'a veda için Feriye Lokantası'nda düzenlenen gece, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle şampiyonluk kutlamasına döndü

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın yöneticileri, şampiyonluk kutlamalarına Galatasaraylılar Derneği'nde devam etti.

Feriye Lokantası'nda başkanlık görevini devretmeye hazırlanan Duygun Yarsuvat veda eğlencesi olarak başlayıp, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunu ilan etmesiyle kutlamaya dönüşen organizasyonun ardından yöneticiler, Levent'te bulunan Galatasaraylılar Derneği'ne geçti.

Başkan Duygun Yarsuvat, seçimlerde yeni başkan seçilen ve yakın zamanda mazbatasını alması beklenen Dursun Özbek ile çok sayıda yönetici, Galatasaraylılar Derneği'nde birlikte yemek yediler.

Burada kendilerini bekleyen üyelerle beraber tezahüratlar yaparak elde edilen şampiyonluğu kutlayan yöneticiler, bir süre burada kaldı.

Sarı-kırmızılı yöneticilerden bazıları, buradan futbolcuların da katılımıyla Ortaköy'de bulunan bir gece kulübünde düzenlenen eğlenceye geçtiler. 

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR GECE KULÜBÜNDE

Sarı-kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular, Ortaköy'de bir gece kulübünde düzenlenen eğlenceye katıldı.

Galatasaraylı futbolculardan Umut Bulut, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Allah'a şükürler olsun. Çok stresli ve zor bir sezon geçirdik. Bu sezon kazandığımız şampiyonluğun çok büyük anlamı var. Zor dönemden geçerken 4. yıldızı kazandık. Tarihe geçtiğimiz için çok mutluyum. Bütün taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

Emre Çolak da şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür ederek, "Ben de buna katkı sağladıysam ne mutlu bana. Bu şampiyonluğun en önemli anlamı 4. yıldızdı. Onun için ayrıca mutluyum. 4. yıldızın dövmesini yapacağım" ifadelerini kullandı.

Aydın Yılmaz ise şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "4. yıldız ve şampiyonluk tüm camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)