E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinVe Nihat Doğan kovuldu!---

Ve Nihat Doğan kovuldu!

Ve Nihat Doğan kovuldu!
17 Şubat 2015 - 18:12 borsagundem.com

Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri nedeniyle toplumun her kesiminden büyük tepki gören kulüp üyesi Nihat Doğan'ın ihraç edilmesini kararlaştırdı.

Galatasaray Yönetim Kurulu bugün kritik bir toplantı yaptı ve Nihat Doğan hakkındaki kararını verdi.

Türk Telekom Arena'da yapılan toplantıda ilk olarak, Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan hakkında attığı tweetler sonrası toplumun her kesiminden büyük tepki gören Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihracı ile ilgili talep görüşüldü. Yapılan oylamada yönetim kurulu üyelerinin tamamı Doğan'ın ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.

YÖNETİMİN KARARI MALİ GENEL KURULDA OYLANACAK
Galatasaray Kulübü tüzüğü gereği lönetim kurulu, Nihat Doğan'la ilgili kararı ilk genel kurulda üyelerin oylamasına sunacak. O oylama ise önümüzdeki ay yapılacak Mali Genel Kurul'da yapılacak. Nihat Doğan'ın, genel kurulda yapılacak oylamada da oy çokluğuyla ihraç edilmesi bekleniyor. İhraç sonrası, Doğan'ın itiraz ve savunma hakkı bulunuyor.

KULÜBE YÜZLERCE DİLEKÇE YAĞDI
Galatasaray Kulübü'ne, 110 tanesi Galatasaraylılar Cemiyeti'nden toplu halde; 300 tanesi de münferit dilekçe gönderilerek, Nihat Doğan'ın ihraç edilmesi istendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)