E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinVatanım Sensin beklenen reytingi yakaladı mı---

Vatanım Sensin beklenen reytingi yakaladı mı

Vatanım Sensin beklenen reytingi yakaladı mı
28 Ekim 2016 - 15:28 borsagundem.com

Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'i Muhteşem Yüzyıl'dan sonra yeniden bir araya getiren dizi projesi olan Vatanım Sensin uzun bir süredir bekleniyordu.

Ekranların yeni dönem dizisi olan Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl’dan sonra uzun bir süre ortalarda görünmeyen Halit Ergenç’i seyirciyle buluşturdu. 1918’in İzmir’inde Osmanlı döneminde bir askerin hem vatanı hem de aşkı uğruna verdiği savaşın anlatıldığı dizide, 34 yaşındaki Bergüzar Korel’i iki çocuklu eşi Azize olarak izledik. Büyük bir merakla beklenen yapımın reyting sonuçları ise toplamda dizinin bekleneni veremediğini gösterdi. 46 yaşındaki Ergenç’in ‘Muhteşem Yüzyıl’da da beraber çalıştığı Taylan Biraderler'in yönettiği dizinin duygusal sahneleri beğenilirken dizide özel efekt gerektiren sahnelerin yeterince iyi olmaması ise ilk bölümü merakla beklenen dizinin seyircisini üzdü. Reyting sonuçları geldiğinde ise dizinin totalde Yüksek Sosyete dizisinin arkasında kaldığı görüldü. Ayrıca Vatanım Sensin dizisinin ilk bölümünün reklamsız ve kesintisiz yayınlandığının da altını çizmek gerek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)