E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinVatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı---

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı
29 Ağustos 2017 - 12:14 borsagundem.com

Beşiktaş’ta otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sunucu Çengelköy'de defnedildi.

Pazar gecesi İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel’de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz, sanatçı dostları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sunucunun cenaze törenine katılanlar arasında, 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide birlikte rol aldığı arkadaşları Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı da vardı. Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı. Cenaze tören için Çengelköy'deki Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Erken saatlerden itibaren dolmaya başlayan camiye ilk gelen isimlerden olan Vatan Şaşmaz'ın acılı annesi Safiye Şaşmaz ayakta duramadı, avluda bitkin halde bekledi.Yakınları ise görüntü alınmaması için önünde perde oluşturdu.

Acılı anne, 5 aylık hamile gelini Yasemin Adalı'nın da elini tutarak teselli etmeye çalıştı. Hayli bitkin görünen anne ve gelini mezarlıkta da ayakta güçlükle durabildi. Ünlü sunucunun annesi Şaşmaz ile eşi Adalı'nın bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Vatan Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedildi.

MELİKE ÖCALAN:
"Doğacak bebeğine Allah uzun ömürler versin. Artık o bize emanet. Hep birlikte büyüteceğiz onu. Vatan bunu hak etmedi. Duygumu anlatacak kelime bulamıyorum. 1 ay önce telefonla konuşmuştuk. Son konuşmasında da çocuk isteğini anlattı. Göremedi... Hepimizin başı sağolsun. "

YAŞAR ALPTEKİN:
Çok fazla söylenecek bir söz yok. Ondan geldik, ona gideceğiz. Rabbim ona rahmet eylesin. Onun dışında söylenecek söz kalmıyor. Vatan çok nazik, naif bir insandı. Allah sevenlerine sabır eylesin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)