E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReina teröristinden 197 bin dolar çıktı---

Reina teröristinden 197 bin dolar çıktı

Reina teröristinden 197 bin dolar çıktı
17 Ocak 2017 - 10:42 borsagundem.com

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Reina'da meydana gelen terör saldırısının failinin yakalanmasına ilişkin açıklama yaptı

İstanbul Valisi Vahip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un yakalandığı operasyon hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde basına bilgi verdi.

Teröristin adının Abdulkadir Masharipov, kod adının Ebu Muhammed Horasani olduğunu Vali Şahin açıkladı. Teröristin 1983 Özbekistan doğumlu olduğunu ve Afganistan’da eğitim almış olduğunu kaydeden Şahin, 4 dil bilen iyi yetiştirilmiş bir kişi olduğunu kaydetti. Vali Şahin, parmak izinin de silahtaki izlerle uyuştuğunu belirtti.

Operasyon yapılırken yaklaşık 7200 saat kamera incelemesi yapıldığını kaydeden Vali Şahin, 2 bin polisin operasyonlarda görev aldığını söyledi. Vali Şahin, Konya, Hatay ve İzmir’de ve İstanbul'da ortaklaşa bir operasyon gerçekleştirildiğini kaydetti.

Reina teröristinin evinde 197 bin dolar, havalı tabanca ve drone ele geçirildiğini de belirten Şahin, tüm emniyet birimlerini tebrik ederek güzel iş başardıklarını söyledi.

İşte Reina saldırganının yakalandığı o ev

 

Reina katliamcısı böyle yakalandı

 

39 kişinin katili! Reina saldırganı yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)