E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisVakko mağazalarında kapatma, taşınma---

Vakko mağazalarında kapatma, taşınma

Vakko mağazalarında kapatma, taşınma
19 Mayıs 2014 - 21:12 borsagundem.com

Cem Hakko ve Jeff Hakko'nun Outlet Vakko ve Vakko Home mağazalarından bazılarını kapatma kararı aldığı öğrenildi

Vitali Hakko'nun 1934'te "Şen Şapka" adıyla temelini attığı Vakko'da artık ikinci kuşak işbaşında. Şirketi Vitali Hakko'nun oğlu Cem Hakko ile kuzeni Jeff Hakko yönetiyor. Vakko ana markası altında, Vakko Home, Vakko Wedding, Vakko Chocolate, Outlet Vakko gibi farklı konseptlerde mağazalar bulunuyor.
Para Dergisi'nin haberine göre Vakko önümüzdeki günlerde, Outlet Vakko ve Vakko Home mağazalarından bazılarını kapatmaya hazırlanıyor. Grubun, Outlet Vakko adı altında Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve İzmit'te 11 mağazası bulunuyor. Kapatılma kararı alınan mağazalardan biri İstanbul'da Maltepe İdealtepe'de bulunuyor. Vakko, sezon içinde kaydedilen yüksek satış oranları nedeniyle outlet mağazalarına yeterince ürün veremiyormuş. Ayrıca üretim sırasında defolu ürün adedinin de azalması outlet'lerdeki ürün sayısını azaltıyormuş. Öte yandan Vakko, Nişantaşı'ndaki Vakko Home mağazasını da ay sonunda kapatıyor. Vakko yetkilileri, "Metrekare olarak Nişantaşı mağazasının yetersiz kalması nedeniyle bu mağazayı Vakko Zorlu'ya taşıdık. Vakko Home koleksiyonu, ilave ürünlerle genişletildi" diyorlar. Bu arada Vakko Home'un Şişli'de Address İstanbul ve Bodrum'da Yalıkavak Palmarine'de bağımsız mağazaları da bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 76,75
En Yüksek: 77,50
En Düşük: 75,85
Değişim 1,19 %
FK: 8,07
PD / DD: 4,95
İşlem Hacmi 11.635.821
Toplam Adet: 151.165
Ağırlıklı Ort.: 76,91
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ümit20 Mayıs 2014 03:35

    valla kar oluşabilir beklentiyle yukarı hareket yapabilir genelde böyle haberler mal toplama haberi olabilir çünkü yabancı ortaklık görüşmeleri devam ediyor diye biliyorum bakarsanız demeçlerine vitali hakkonun yabancı ortaklık heran olabilir bu nedenle mal toplama operasyonu alabilir.

  • vedat 20 Mayıs 2014 03:18

    her şirket içersinde olangan durumlar kötü bir durum degil yani bugün 10 kapatır yarın 20 açar vakko ürün çeşidi artıran bir şirket çikolata işine girdi en son vardır bir projesi sıkıntı yok normal durumlar .

  • aslan20 Mayıs 2014 03:12

    hisse için olumlu önümüzdeki aylar bilançolar kar beklentısı artar kar amaçlı bir degişim olabilir ayrıca defolu ürün azlıgı nedeniyle diyor yani 100 üzerinde magazası var ucuza mal satmak istemiyor adamlar mantıklı bir yöntem.

  • vakko20 Mayıs 2014 02:32

    şok kara diye baslık atmıssınız böyle bir durum yok ama buda kotu bısey yok tam tersı olumlu outlet ucuz ürün şatış noktaları defolu ürünümüz az artı maliyetli kira gideri oluyor karımızı etkılıyor kulakdan dolma haber yapmayın ...

  • mali19 Mayıs 2014 21:38

    Haber içeriği doğru ise olumlu.