E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBeşiktaş yatırımcısı da sevindi---

Beşiktaş yatırımcısı da sevindi

Beşiktaş yatırımcısı da sevindi
26 Ekim 2014 - 02:32 borsagundem.com

Borsa İstanbul’da işlem gören Beşiktaş hisseleri önceki akşam UEFA Avrupa Ligi’nde alınan 4-0’lık galibiyetin ardından yatırımcısına da kazandırdı

Beşiktaş futbol takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı Sırp ekibi Partizan’ı 4-0 gibi farklı skorla geçerken, grupta puanını 5’e yükselterek liderliğe yükseldi. Futbol sahasındaki bu galibiyet borsadaki hisselerine de yansıdı. Gün içinde yüzde 4’ün üzerinde prim yapan Beşiktaşhisseleri kapanışı yüzde 3.46 yükselişle 2.69 TL’den yaptı.
Fenerbahçe hisseleri de önceki gün Uluslararası spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararına karşı yapılan itirazın, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedildiğinin açıklanmasının ardından dün yüzde 0.30 primle 33.75 TL’den kapandı. Galatasaray da yüzde 1.55 yükselişle 19.70 TL’den kapandı.

Piyasalarda Ebola kaygısı
ABD ve Avrupa endeks vadeli işlemleri ABD’nin New York kentinde bir kişiye ebola teşhisi konulmasının ardından düşüşle açıldı. Avrupa’da stres testlerinde 25 bankanın başarısız olduğunu açıklama kayıpları artırırken, daha sonra toparlandı.
Avrupa Merkez Bankası yaptığı açıklamada, stres testlerinin nihai sonucunun 26 Ekim’de açıklanacağını belirtti. BIST endeksi de haftanın son işlem gününde 0.1 düşüşle 79.417 puandan kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)