E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUyum Gıda, satma hakkı fiyatını güncelledi---

Uyum Gıda, satma hakkı fiyatını güncelledi

Uyum Gıda, satma hakkı fiyatını güncelledi
04 Mayıs 2016 - 12:13 borsagundem.com

Uyum Gıda satma hakkı fiyatı ile ilgili güncelleme yaptı

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri San. ve Tic. A.Ş. paylarında satma hakkını kullanmak üzere 02.05.2016 tarihinde SPK'ya ' pay satma hakkı ' talebinde bulunmuştu. Uyum Gıda'dan bugün Kap'a yapılan açıklamada satma hakkı fiyatı ile ilgili güncelleme gönderildi. 

Şirketten yapılan açıklamanın detayları şöyle;

İlgide kayıtlı açıklamalarımızda, Satma Hakkı Fiyatı ile ilgili duyuru şu şekilde güncellenmiştir.

*Satma hakkı fiyatı, 28.04.2016 tarihinde açıklandığı üzere, ilk satma hakkı başvuru tarihi olan 02.05.2016 tarihini izleyen -1- ay içinde pay değeri tespiti amacıyla hazırlanacak değerleme raporunda belirlenen fiyat ile Makro Market A.Ş. tarafından pay alımının gerçekleştirildiği 27.04.2016 tarihinden önceki; otuz gün içinde Borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması : 3,8971TL, son altı ay içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması: 3,4195 TL, son bir yıl içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması: 3,4290 TL,  son beş yıl içinde Borsa'da oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması: 2,5562 TL fiyatları karşılaştırılarak, bulunan en yüksek bedel olarak belirlenecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)