E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUyum Gıda pay alım teklifi güncellemesi---

Uyum Gıda pay alım teklifi güncellemesi

Uyum Gıda pay alım teklifi güncellemesi
25 Mart 2014 - 15:36 borsagundem.com

Uyum Gıda paylarıyla ilgili olarak SPK'ya yapılan başvuru, pay alım teklif fiyatı 2,20 TL şeklinde güncellenerek tekrar edildi

Uyum Gıda 11/03/2014 tarihinde yapılan 2,03 TL'lik pay alım teklifini 2,20 TL olarak güncelledi. Güncel fiyatla SPK'ya yapılan başvuru, KAP'ta yayınlandı. Açıklamada şu detaylara yer verildi:

''11.03.2014 tarihli Özel Durum Açıklamasında, 23 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanması ile yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu Pay Alım Teklifi Tebliği (II-26.1) (Tebliğ) 'nin Madde 12/1. fıkrasında tanımlanmış Yönetim Kontrolü tanımına göre ;  " Birlikte hareket eden kişiler "  olarak; Makro Market A.Ş., Verimed A.Ş. ve Şeref Songör,  yönetim kontrolünü elde etmiş bulunduğu ve buna mukabil, Tebliğ uyarınca "Birlikte hareket eden kişiler" açısından pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü doğmuş olduğu duyurusu yapılmıştır. Birlikte hareket edenler adına ise Verimed A.Ş.'nin zorunlu pay alım teklifi işlemlerini yürüteceği, sözkonusu açıklamada  yer almıştır. Pay alım teklifi yapılması amacıyla 11 Mart 2014 tarihi itibariyle Verimed A.Ş. tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru evrakları gönderilmiş ve muafiyet talep edilmediği de, açıklamada duyurulmuştu.

Şirketimizin 11.03.2014 tarihli Özel Durum açıklamasında Zorunlu Pay Alım Daveti ile ilgili Verimed A.Ş.'nin 1 adet 1 TL Nominal Değerli A Grubu Pay için Teklif edilen Pay Alım Fiyatı 2,03-TL,  1 adet 1 TL Nominal Değerli B Grubu Pay için Teklif edilen Pay Alım Fiyatı 2,03-TL olarak yaptığı başvuru, 25.03.2014 tarihli Özel Durum Açıklaması'nda detayları yer alan "Hisse Devri Hk." Konulu Özel Durum Açıklaması'nı takiben, 1 adet 1 TL Nominal Değerli B Grubu Pay için Pay Alım Fiyatı 2,20-TL olacak şekilde güncellenmiş ve SPK başvurusu bu doğrultuda yapılmıştır. Belirlenen bu tutar II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliğinin 15. Maddesine göre belirlenmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)