E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUsaş'ta ayrılma hakkı süreci başladı---

Usaş'ta ayrılma hakkı süreci başladı

Usaş'ta ayrılma hakkı süreci başladı
16 Ağustos 2017 - 11:33 borsagundem.com

Işıklar Enerji ile Usaş'ın birleşmesi nedeniyle ortaya çıkan ayrılma hakkı bugün işleme girdi

Işıklar Enerji Holding ile Usaş birleşmesi gerçekleşiyor. Bununla ilgili olarak ayrılma hakkı süreci bugün başladı. 1 TL nominal değerli Usaş payı için 0.414 TL ödeme gerçekleştirilecek.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz ile Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'nin birleşme işleminin görüşülmesine ilişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 14.08.2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Söz konusu birleşme işlemi toplantıya katılanların oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
Bahsi geçen Genel Kurul'a katılan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ise 1 TL nominal değerli bir pay için 0,414 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını kullanabilecektir. Ayrılma hakkı Marbaş Menkul Değerler A.Ş. (Marbaş) aracılığı ile kullandırılacak olup ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 12:00'de başlayacak ve 31 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 12:00 itibarıyla sona erecektir.
Ayrılma hakkının kullanımında kullanılacak form ve ayrılma hakkında izlenecek adımları açıklayan dokümanlar ekte sunulmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
USAŞ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)