E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUPS'in 3. çeyrek kârı beklentilerin üzerinde---

UPS'in 3. çeyrek kârı beklentilerin üzerinde

UPS'in 3. çeyrek kârı beklentilerin üzerinde
24 Ekim 2014 - 19:28 borsagundem.com

UPS'in üçüncü çeyrek karı beklentileri aşarken, şirket Aralık'ta siparişlerin yüzde 11 artmasını bekliyor

United Parcel Service Inc (UPS) üçüncü çeyrekte ihracat sayesinde analist tahminlerini aşan kar rakamı açıkladı. Şirket Aralık'taki tatil döneminde siparişlerin yüzde 11 artmasını tahmin etti.

Net kar geçen yılki 1.1 milyar dolar ve seyreltilmiş hisse başına 1.16 dolardan yüzde 11 artışla 1.21 milyar dolar ve 1.32 dolar oldu. Analist tahminleri hisse başına ortalama 1.28 dolar yönündeydi. UPS böylece bu yıl ilk kez analist tahminlerini geride bıraktı.

UPS aşırı soğuk ve kar yağışı ile internetten üzerinden yapılan siparişlerin artmasının Noel'de gecikmeler yol açmasının geçen yıl yol açtığı sorunları önlemeye çabalıyor. Atlanta merkezli şirket bu sene FedEx ile birlikte daha fazla sipariş almayı bekliyor. FedEx bu hafta Kara Cuma ile Noel Arefesi arasında rekor düzeyde sipariş beklediğini açıklarken, e-ticaretin zirve yapması sayesinde geçen yıla oranla yüzde 8.8'lik bir artış tahmini yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)