E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü iş adamına FETÖ’den yakalama kararı---

Ünlü iş adamına FETÖ’den yakalama kararı

Ünlü iş adamına FETÖ’den yakalama kararı
17 Şubat 2018 - 17:04 borsagundem.com

Bank Asya'ya 7 milyon 400 bin lira aktarılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Elvan Gıda'nın sahibi Hidayet Kadiroğlu hakkında da yakalama kararı çıktığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşının talimatından sonra Bank Asya’ya para yatırılmasıyla ilgili operasyon düzenledi.

Farklı adreslere düzenlenen baskınlarda, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zekeriya Mete, yardımcıları Süber Çiçek ve Kazım Taycı’nın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen şüpheliler Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Birliğin, FETÖ elebaşının talimatı sonrasında, BankAsya’ya 27 Ocak’ta 3 milyon 600 bin lira, 17 Haziran 2014’te, 3 milyon 800 bin lira yatırıldığı gerekçesiyle başlatıldığı öne sürülmüştü. O dosya kapsamında ünlü işadamı olan Elvan Gıda’nın sahibi Hidayet Kadiroğlu hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Kadiroğlu’nun aramalara rağmen bulunamadığı belirtildi. (Habib Atam/Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 17 Şubat 2018 18:19

    BULURSAN BENDEN ÇOK SELÂM SÖYLE. ANADOLUDA Bİ TABİR VARDIR.KARI S.........SONRA KAPI KAPATMAYA BENZER. TİRİLYON LARIMIZ GİTTİ YAZIK. NE ÇOK HAİN VARMIŞ.HALÂ TEMİZLENMİŞ DEYİL.TEMİZLENMEZDE. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YAZIK OLDU.