E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜNLÜ&Co'da atama---

ÜNLÜ&Co'da atama

ÜNLÜ&Co'da atama
24 Temmuz 2015 - 14:36 borsagundem.com

ÜNLÜ & Co’nun İnsan Kaynakları Direktörü Banu Öksün oldu

ÜNLÜ & Co’nun İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Banu Öksün getirildi. Son olarak Microsoft’ta İnsan Kaynakları Bölge Direktörü olarak görev yapan Öksün; yeni görevinde ÜNLÜ & Co ‘nun insan kaynakları faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Banu Öksün kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  bölümünden 1997 yılında mezun olan Öksün, New York’taki New School Üniversitesi’nde Medya Çalışmaları ve Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimi aldıktan sonra 1999 yılında Bank of America Merrill Lynch’te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak kariyer hayatına başladı. 2006 yılında Bank of America Merrill Lynch’te İnsan Kaynakları Ülke Müdürlüğüne getirilen Öksün, daha sonra Vodafone’da İnsan Kaynakları Kıdemli İş Ortağı ve ardından Samsung Electronics’te İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yaptı. Öksün ÜNLÜ & Co’ya katılmadan önce Microsoft’ta İnsan Kaynakları Bölge Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)