E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıUnicredit'ten yıl sonu dolar-TL tahmini---

Unicredit'ten yıl sonu dolar-TL tahmini

Unicredit'ten yıl sonu dolar-TL tahmini
25 Temmuz 2018 - 15:42 borsagundem.com

Unicredit Bank EM Stratejisti Kiran Kowshik dolarda biraz daha yükseliş olabileceğini kaydetti

Unicredit Bank EM Stratejisti Kiran Kowshik, dolar/TL'de yıl sonu beklentilerinin 4,95 olduğunu söyledi. 

Bloomberg HT yayınına katılan Kowshik Merkez Bankası'nın dün faiz değiştirmeme kararıyla piyasalara hayal kırıklığı yaşattığını, piyasaların 100 - 125 baz puan civarında artış fiyatladığını söyledi. 
 
Bundan sonraki dönemde doların Lira karşısında biraz daha yükselebileceğini belirten Kowshik "Kurda sene sonu için 4.95, gelecek sene için 5,29 seviyesini öngörmekteyiz. 

Mevsimsel olarak bakınca 3. çeyrekte turizm sektörünün toparlanacağını düşünüyoruz, bu da dengelenme getirecektir, yani dolar yukarı yönde hareket etse de bu yavaş olacaktır. Eylül ayını geride bıraktıktan sonra TL'de daha hızlı değer kaybı gözlememiz mümkün olabilir" değerlendirmesini yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçkar KAPLANI25 Temmuz 2018 20:35

    Bir Brusson'luk piyasamız var. Brusson'a ev hapsi verildi borsa %3 yükseldi dolar %3 düştü. Brusson'u serbest bırakırız bir o kadar daha piyasalar iyileşir. Buruson'u ABD ye göndeririz bir daha düzelir. Yani ülke olarak ekonomi bakanına ihtiyacımız yok. Brusson aşağı, Brusson yukarı, al sana ülkem piyasası. Çok yazık çooook.

  • Okie Dokie25 Temmuz 2018 16:21

    Sene sonu 5 TL altında kapanış olursa yatırımcının zararını verecek misiniz? Salla işkembeden UniCredit seni... Sene sonu en az 5.15 bekliyorum. Fibonacci 3.17 düzeltmesi.