E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan istifa sinyali---

Ünal Aysal'dan istifa sinyali

Ünal Aysal'dan istifa sinyali
17 Eylül 2014 - 22:31 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, görevi bırakabileceğini ima ederken, kararını yönetim kurulu toplantısında vereceğini söyledi...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, olağan üstü genel kurul toplantısında, görevi bırakabileceğini ima ederken, kararını 18 Eylül günü yapılacak olan toplantıda vereceğini söyledi.

İŞTE AYSAL'IN FLAŞ SÖZLERİ..
"Başkanlığı 2016'dan sonra bırakacağım demedim. Ne yapacağımıza tam olarak karar vermiş değilim. Yarınki Yönetim Kurulu'nda karar alacağız."

GERİ VİTESİM YOK
"Benim alacağım kararlar ileriye dönük olur. Benim "geri vitesim" yok. Hiç olmadı ve olmaz. Ben bunun için buradayım. Sermaye Artışı'ndan 290 milyon TL girdi ve ne oldu sorusu var. Ben daha 1 saat önceki konuşmamda anlattım. Kulübü devraldığımız dönemde 5 yıllık gelirlerin elimizde olmadığını, bazı kredilere verildiğini gördük. Bu artıştan gelen paradan çok daha fazlası kazanıldı ve kulübün her türlü gideri bu paradan ödendi."

"Bu adamların cebine para girdi ve çarçur ettiler eleştirisini kabul etmiyorum. Gelirleri artırdık. Ama başarı için giderlerin de olması gerek. Gelirlerin arttığı çok çok açık. Gelirlerimiz 2,5 kat artarken, giderlerimiz 1,7 kat artmış. Eğer büyümek istiyorsanız geriye bakmayın. Biz kalırsak bu şekilde devam ederiz. Gidersek de gelecek arkadaşlara tavsiyem asla geriye bakmayın."

300 milyon dolarlık borç durduğunu ve bunun 3 senelik maliyetinin 81.4 milyon dolar civarında olduğunu belirterek, "Bu borcu ne kadar taşıyabiliriz, ben bunu taşımak istemiyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selo18 Eylül 2014 12:00

    i.özbek gibi hiçbir halttan anlamayan ya da gs'li ayaklarına yatan fenerlilerin candüşmanıdır aysal.. çünkü camiaya çağ atlatacak tek adamdır.r.. Kozak, Öztürk gibi gevezeler bugüne kadar ne yaptı ki ötüp duruyor? Kozak daha hayatında tek maça gitmemiştir.. Öztürk 50 milyon euroluk Ribery'nin kaçmasının tek sorumlusudur.

  • ibrahim özbek17 Eylül 2014 23:31

    sayın aysal kulubü batırdınız bu işi yapamadınız şimdi kaçacak delik arıyorsunuz yazıklar olsun size ama öyle yağma yok borçları öde öyle git elemanın ahı var sende