E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan Florya sürprizi---

Ünal Aysal'dan Florya sürprizi

Ünal Aysal'dan Florya sürprizi
19 Eylül 2014 - 13:26 borsagundem.com

Ünal Aysal, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sürpriz bir ziyarette bulundu

Seçim kararı alan Galatasaray Başkanı, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sürpriz bir ziyarette bulunarak futbolcularla bir araya geldi. Aysal oyuncularına, paraların ve diğer yükümlülüklerin aksatmadan yerine getirileceğine dair garanti verdi.

Dün, yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda Galatasaray Kulübü'nü 25 Ekim'de olağanüstü kongreye götürme kararı alan başkan Ünal Aysal, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sürpriz bir ziyarette bulundu.  
 
Hürriyet'in haberine göre; Süper Lig'de yarın oynayacakları Balıkesirspor maçına hazırlanan sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Aysal, burada bir konuşma yaparak kongre sürecinden etkilenmemelerini istedi.

Aysal, "Siz seçimi kafanıza takmayın, sadece futbolunuzu oynayın. Kongre süreci ile ilgilenmeyin. Sözleşmelerinizde yer alan sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Tek konsantrasyonunuz dördüncü yıldız olsun" diye konuştu.

Bu konuşmanın ardından teknik direktör Cesare Prandelli, Ünal Aysal ile bir görüşme yaptı. İtalyan çalıştırıcı, başkanlığa aday olup olmama konusunda henüz karar vermeyen Aysal'a, "Başkanım umarım birlikte çalışmaya devam ederiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)