E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal uçakta ağladı---

Ünal Aysal uçakta ağladı

Ünal Aysal uçakta ağladı
01 Ekim 2014 - 13:17 borsagundem.com

Ünal Aysal; teknik heyet, futbolcular ve yöneticilerin tek tek yanına gelip "Bizi bırakma başkan" demesinden çok etkilendi ve gözyaşlarını tutamadı

G.Saray'ın 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde, başkanlığa aday olmadığını açıklayan Ünal Aysal dün Arsenal maçı için takımla birlikte Londra'ya giderken son derece duygusal anlar yaşadı. Uçakta en ön sırada Prandelli ile yan yana oturan Ünal Aysal'ın yanına ilk önce kaptan Selçuk geldi. Önce tüm futbolcuların birlikte kaleme aldığı bir mektubu Aysal'a veren Selçuk "Başkanım biz futbolcular olarak sizin kalmanızı istiyoruz" dedikten sonra şöyle devam etti:

BİZİ ÖKSÜZ BIRAKMAYIN

"G.Saray için ter döken yerli-yabancı futbolcular olarak mektupta samimi düşüncelerimizi dile getirdik. Başkanım ne olur gitmeyin. Hepimiz sizi babamız gibi seviyoruz. Bizi öksüz bırakmayın. Giderseniz kendimizi terk edilmiş çocuk gibi hissedeceğiz." Selçuk sözlerini bitirir bitirmez bu kez Burak geldi ve "Başkanım size 4. yıldız için söz verdik. Bu sözümüzü tutacağız. Ama biz 4. yıldızı sizin başkanlığınızda takmak istiyoruz" dedikten sonra boynunu büküp dolu gözlerle başkan Aysal'a baktı.

ARSENAL MAÇINI BİR KAZANALIM...

Ünal Aysal bu sözlerin etkisi altındayken hemen yanındaki Prandelli söze başladı. İtalyan hoca, Aysal'ın kolunu dostane bir şekilde tutarak "Sizi abim gibi sevdim. Giderseniz çok üzüleceğim. Ne olur kararınızı yeniden gözden geçirin. Bu çocukları, bizi kırmayın" dedi. Çok duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Aysal titreyen bir sesle "Şu Arsenal maçını bir kazanalım, bakarız" cevabını verdi. Yöneticiler Adnan Nas ve Mehmet Cibara da Aysal'a devam etmesi için ricada bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)