E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal bombayı patlatacak---

Ünal Aysal bombayı patlatacak

Ünal Aysal bombayı patlatacak
25 Temmuz 2014 - 09:50 borsagundem.com

Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan ve Sneijder'in yakın arkadaşı olan Huntelaar için başkan Ünal Aysal iş ilişkilerini devreye soktu

İsrail gazetesi Haaretz bugün, 'Koruyucu Hat Operasyonu'nda İsrail ordusu tarafından tutuklanan Filistinlilerin bir fotoğrafını yayınladı

İsrail'in saldırılarını protesto etmek ve Gazze'ye destek amacıyla Ramallah'tan Kudüs'e ulaşmaya çalışan binlerce Filistinliye İsrail askerlerinin müdahalesi sonucu çıkan çatışmada, 2 kişinin öldüğü, 5'i ağır 200 kişinin yaralandığı bildirildi.Geçen sezon hazırlık döneminde Drogba, Elmander, Burak ve Umut'lu kadrosundan iki yıldızını kaybeden G.Saray, yabancı kontenjanını boşaltırsa kesin olarak forvet alacak. Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre başkan Ünal Aysal bu kez "çilek" değil "portakal" istiyor. Aysal'ın gönlünde yatan oyuncu, Schalke 04'ün golcüsü Klaas Jan Huntelaar. Aysal'ın ortağı olduğu İtalyan Ansaldo Energia firması, Schalke'nin ana sponsoru Gazprom'la işbirliği yapıyor. Mainz'ın Kamerunlu forveti Moting'i kadrosuna katan Schalke'nin sorun çıkarmaması bekleniyor. Bir yıl sözleşmesi kalan Huntelaar'ın Dünya Kupası sırasında Sneijder ile bu transferi görüştüğü de öğrenildi.

GÖKHAN İNLER'DE BONSERVİS SORUNU

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Gökhan İnler için Napoli'nin istediği 6 milyon Euro bonservis bedeli başkan Ünal Aysal'a geri adım attırdı. Sarı-kırmızılı yönetimin kısıtlı transfer bütçesi nedeniyle Gökhan İnler operasyonunu rafa kaldırdıkları öğrenildi. Bu arada Galatasaray'ın listesinde olan İtalyan stoper Astori, Roma'ya transfer oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)