E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜlker'den Fenerbahçe'ye yeni sponsorluk---

Ülker'den Fenerbahçe'ye yeni sponsorluk

Ülker'den Fenerbahçe'ye yeni sponsorluk
05 Haziran 2015 - 22:42 borsagundem.com

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in, sarı lacivertlilere 'Godiva' markasıyla forma sponsoru olacağı ileri sürüldü.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, erkek basketbol takımına isim sponsorluğu yapan Ülker Grubu ile yollarını ayırdıklarını geçtiğimiz hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurul'da açıklamıştı. Ancak, spor yazarı Serdar Ali Çelikler, bugün Habertürk Gazetesi'nde yer alan yazısında, konu ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. Çelikler'in yazısı şöyle:

Ülker, Fenerbahçe ile sponsorluğunu bitirdi. Murat Ülker’in rahatsız olduğu 3 konu var:

1- 15-20 milyon Dolar’lık anlaşma yapıyoruz, hep daha fazlasını veriyoruz.

2- Kulüp taahhüt ettiği bütçeyi katmadığı gibi, verdiğimiz paradan voleybol takımına v.s harcama yapıyor.

3- Geçen sene G.Saray final serisindeki çirkinlikler ortada. “Kendi yaptırdığım salonda locama gelemeyeceksem ne işim var benim” dediğini biliyorum.

Dolayısıyla birikmiş rahatsızlıklar sonunda Ülker ismini çekti. Ama Murat Bey, çok sevdiği F.Bahçe’sinin basketbol takımına son ‘tatlı’ hediyesini vermeye hazırlanıyor. Bu sene takıma forma sponsoru olarak Godiva ismini vermeyi planlıyor. Hem de 16 milyon Dolar’a. Anlaşma an meselesi. Tabii yönetim bu 16 milyon Dolar’ı başka şubelere de ayıracaktır. Ülker de “Artık karışmıyorum. Ben daha ne yapayım” diyecektir!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 111,00
En Yüksek: 113,80
En Düşük: 109,00
Değişim -0,89 %
FK: 11,24
PD / DD: 2,11
İşlem Hacmi 468.634.573
Toplam Adet: 4.195.557
Ağırlıklı Ort.: 111,91
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)