E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜlker Grubu'nda yeni atama---

Ülker Grubu'nda yeni atama

Ülker Grubu'nda yeni atama
18 Mayıs 2017 - 18:43 borsagundem.com

Ülker Grubu'nda, 1 Nisan'da yayınlanan ve büyük tepki çeken reklam filmi sonrası istifa eden Özgür Kalyoncu'nun yerine bir atama gerçekleşti

Ülker'in ortalığı karıştıran skandal reklam filmi sonrası görevinden ayrılan Özgür Kalyoncu'nun yerine Burçin Çokyılmaz atandı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan detaylı açıklamada;

"Şirket'imizde daha önce Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi olarak çalışan Sayın Özgür Kalyoncu, 20 Nisan 2017 tarihi itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca; yeni bir aday asaleten görevlendirilene kadar, Şirket'imiz bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan ve "Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı" ile "Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı"na sahip olan Sayın Burçin Çokyılmaz, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak vekaleten görevlendirilmiştir" denildi.

'1 NİSAN' SKANDALI

Ülker'in 1 Nisan için yayınladığı reklam videosu 15 Temmuz darbe girişimiyle ilişkilendirilmiş ve büyük bir tepki toplamıştı. Skandal reklam, yoğun tepkilerin ardından yayından kaldırılmış, Murat Ülker ve firmadan konu ile ilgili açıklamalar yapılarak sorumlu kişilerin açığa alındığı belirtilmişti.

Reklam skandalı vurdu, Ülker hisseleri sert düşüşle kapandı

Murat Ülker twitter'ını kapattı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ifyiracı Ahmet18 Mayıs 2017 23:30

    Sen eski FETÖ cüsün herhalde.

  • ahmet engin18 Mayıs 2017 21:49

    ne o sen de mi FETOCUsun yoksa ?

  • SAÇMALAMA AHMET18 Mayıs 2017 20:51

    Herkese iftara atıp duruyorsun.Bu memleketin polisi hakim ve savcıları var.Bu firma Fetöcü ise gereğini yaparlar.Hisseleri borsa da işlem gören şirketler hakkında böyle zırvalayamazsın.Yatırımcıların zararını sen mi karşılayacaksın.

  • Anlayan anlar18 Mayıs 2017 20:22

    Kim ATATÜRK ve ailesine iftara hakaret eder en adi şerefsizdir.

  • ahmet engin 18 Mayıs 2017 19:19

    Fetöcü Ülker ... artık ağzınla kuş tutsan sana inanmam , inanana da yazıklar olsun...