E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA zirvesi sonrası Cengiz'den açıklama---

UEFA zirvesi sonrası Cengiz'den açıklama

UEFA zirvesi sonrası Cengiz'den açıklama
17 Mayıs 2018 - 16:50 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Cenevre'de UEFA ile bir araya geldikten sonra konuyla ilişkin çarpıcı ifadelerde bulundu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile görüşmek için Cenevre'ye gitti. İsviçre'ye gelen Galatasaray heyeti, UEFA'lı yetkililerle görüştü. 14:30'da başlayan toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan görüşme sonrasında bazı cezaların bulunduğunu ancak Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılacağını dile getirdi.

Mustafa Cengiz İsviçre'de şunları söyledi:

"Görüşme kaç saat sürdü bilmiyorum. UEFA yetkilileriyle görüştük. Ben şu kadar söyleyebilirim, Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılması için hiçbir engel yok.

Diğer detayları da 1 hafta içerisinde masaya yatıracağız. Hiçbir problem yok. Bazı cezalar var ancak bunlar Galatasaray'ın kaldırabileceği, disipline olabileceği cezalar. 4 yıllık bir anlaşmayı imzalayacağız. Ancak Avrupa'ya katılacağız."

Mustafa Cengiz, dün Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin düzenlediği iftara katılmış ve burada bir konuşma yapmıştı. Cengiz, “UEFA’nın olumsuz tepkisi yok. Etkili bir sunum yapmıştık. Bizi dinlediler ve inandılar. Teknokent projemize şaşırdılar. Yarın da (bugün) geldiğimiz son nokta hakkında bilgi vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)