E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA Galatasaray'a cezayı kesti---

UEFA Galatasaray'a cezayı kesti

UEFA Galatasaray'a cezayı kesti
20 Ekim 2014 - 22:55 borsagundem.com

UEFA Disiplin Komitesi, Arsenal ile karşılaşan Galatasaray'a, taraftarların neden olduğu tribün olaylarından dolayı ceza verdi.

UEFA Disiplin Komitesi, Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Arsenal ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maçta yaşanan tribün olayları nedeniyle açtığı disiplin soruşturmasını sonuçlandırdı.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray taraftarının neden olduğu tribün olayları nedeniyle Sarı-kırmızılı kulübe 50 bin avro para cezası verildiği açıklandı. Öte yandan Galatasaray'ın, 30 gün içerisinde Arsenal ile iletişime geçerek stadyumda oluşan hasar için ödeme yapması kararlaştırıldı.

ARSENAL'E YAPTIRIM YOK
Galatasaray'ı meşalelerin sahaya atılmasından dolayı disiplin kuruluna sevk eden UEFA, Arsenal'e de gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle soruşturma açmıştı. UEFA, bu konuda açılan soruşturmanın yaptırımsız kapatıldığını açıkladı.

2 Ekim'de oynanan Arsenal - Galatasaray maçının 34. dakikasında Sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleleri yakmış ve sahaya atmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa20 Ekim 2014 23:58

    UEFA gs.a iltimas geçmiş,alt tarifeden cezalandırmış,daha yüksek olmalıydı o holiganlığın cezası.