E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTütüneker: Ne yapsın, kolunu mu keseceğiz---

Tütüneker: Ne yapsın, kolunu mu keseceğiz

Tütüneker: Ne yapsın, kolunu mu keseceğiz
20 Aralık 2014 - 00:21 borsagundem.com

SA Kayseri Erciyes Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, penaltı pozisyonuyla ilgili konuştu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Tütüneker, maç sonrası Fenerbahçe'ye penaltı golüyle 1-0 yenilmelerine ilişkin, "Böyle mağlup olmak güzel değil, penaltı pozisyonunda çocuğu itmişler" dedi.

Uğur Tütüneker, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarlarına Fenerbahçe galibiyeti hediye edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakiplerini tebrik ettiklerini belirten Tütüneker, şöyle konuştu:

"Penaltı pozisyonunda çocuk arkadan itilmiş topu görmüyor eline çarpıyor. Evet eline çarpıyor ama bu adam bu topu nasıl görsün. Nasıl kural, ben anlamadım. Böyle mağlup olmak güzel değil. Takımımız 65. dakikaya kadar çok iyi gitti. Üçüncü bölgede Fenerbahçe'yi kapatmayı düşündük ve bunu uzun süre başardık. Fenerbahçe'ye karşı 10-15 pozisyona giremezsiniz. 1-2 veya 2-3 olur. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek belki biz öne geçecektik veya beraberliği sağlayacaktık."

"MEHMET DÜŞERKEN TOPU GÖRMÜYOR"

Maçın son anlarında oyundan düştüklerini belirten Tütüneker, "60. - 70. dakikadan sonra yorgunluk başladı bizim takımda. Dağılmaya başladı, mesafeler genişlemeye başladı. Bundan sonra iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Takımdan güzel sinyaller alıyoruz. Bugün mağlup olduk. Mücadeleden dolayı takımımı kutluyorum" diye konuştu. Bir basın mensubunun penaltı pozisyonunu sorması üzerine Tütüneker, şu yanıtı verdi:

"Penaltı olabilir ben bir şey söylemiyorum. Hakem de görmüştür vermiştir. Mehmet düşerken topu görmüyor, çocuk görmüyor. Ne yapsın kolunu mu keseceğiz! Arkada gözü de yok. Öyle bir enteresan kural ki eline geldiği zaman penaltı. Top kaleye gitse kalecinin kucağına gidecek. İnsan üzülüyor. Bizim için bir puan bile önemliydi. Kurala ben isyan ediyorum. Adam topu görmüyor. Ne yapacak bu adam."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)