E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜRSAB, FETÖ ile mücadele edecek---

TÜRSAB, FETÖ ile mücadele edecek

TÜRSAB, FETÖ ile mücadele edecek
11 Aralık 2016 - 08:53 borsagundem.com

Globalde algı kirliliği yaratan FETÖ’ye karşı ‘mücadele timi’ kurduklarını aktaran TÜRSAB Başkanı Ulusoy, “15 Temmuz’da tanka, topa, tüfeğe karşı durduk. Şimdi de algıya karşı savaşacağız” dedi

Globalde algı kirliliği yaratan FETÖ’ye karşı ‘mücadele timi’ kurduklarını aktaran TÜRSAB Başkanı Ulusoy, “15 Temmuz’da tanka, topa, tüfeğe karşı durduk. Şimdi de algıya karşı savaşacağız” dedi
Yurtdışında yürüttüğü algı çalışmasıyla Türkiye ekonomisini vurmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 'mücadele timi' kurdu. Turizmin bir algı yönetimi olduğunu belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, örgütün yurtdışında yaptığı kara propagandayla en büyük zararı turizm sektörüne verdiğini söyledi. Örgütün algı çalışmasını "Bir deli kuyuya taş attı, bin akıllı çıkarmaya çalışıyor" şeklinde tanımlayan Ulusoy, FETÖ'ye karşı bir mücadele timi oluşturduklarını ifade etti.

Ulusoy, "15 Temmuz'un hemen ardından bakanımızla birlikte İspanya'ya gidip Dünya Turizm Örgütü'nün genel sekreterine hain darbe girişimini aktardık. Ardından Lüksemburg, Hollanda, Rusya, İngiltere, Tunus ve Almanya'da bu kirli örgütün iç yüzünü anlattık" dedi. Alman Seyahat Acenteleri Birliği'ni İstanbul'da ağırladıklarını aktaran Ulusoy, Seyahat Acenteleri Birliği Evrensel Federasyonu'nun (UFTAA) Genel Kurulu'nun da İstanbul'da yapıldığını kaydetti. Ulusoy, "Her gittiğimiz yerde ülkemizde yansıtıldığı gibi bir terör ortamı olmadığını, vatandaşlarımız ve turistlerin güvenliği için hat safhada çaba sarf edildiğini aktarıyoruz. 15 Temmuz'da tanka, topa, tüfeğe karşı nasıl mücadele verdiysek şimdi de algıya karşı aynı güçle savaşacağız" diye konuştu.

2017'DE YÜKSELİŞ BAŞLAR

Sektörün bu yıl zor bir sınav verdiğini ifade eden Ulusoy, 2017'de yükselişe geçeceğini kaydetti. Siyasi havanın yumuşamasıyla birlikte Avrupa pazarında artış yaşanacağını belirten Ulusoy, "Avrupa'da yüzde 40'a varan kayıp yaşadık. 2017'de 2015'e göre yüzde 20 kayıp, bu yıla oranla da yüzde 20 artış bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 2017'de Rusya pazarında 3 milyonunun aşılacağını aktaran Ulusoy, "4 milyonu yakalamak için çalışacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aydın Serdar Kuru18 Aralık 2016 04:30

    Algı Yönetimiyle ilgili bu haber için teşekkür ederim. Sevgilerimle Aydın Serdar Kuru www.serdarkuru.com