E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'yi ve halkımızı sonuna kadar savunacağız---

Türkiye'yi ve halkımızı sonuna kadar savunacağız

Türkiye'yi ve halkımızı sonuna kadar savunacağız
17 Ocak 2017 - 13:53 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Reina'daki saldırıya ilişkin konuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

'AYNISINI ADİL ÖKSÜZ İÇİN DE BEKLİYORUZ'

Reina saldırısını yapan katil yakalandı. İstanbul’daki polis arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Polis arkadaşlarımızın zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz. Günün 24 saati çalışıyorlar. Polise askere sıkılan her kurşun millete sıkılmış demektir. Terörü her yerde lanetledik, hep birlikte mücadele edeceğiz. Dik duruşumuzla mücadele edeceğiz. Terörle bizi yıldırmaya çalışacaklar, yılmayacağız. Türkiye’yi ve halkımızı sonuna kadar savunacağız.

Nasıl polis arkadaşlarımız Reina katilini yakaladılarsa, aynısını Adil Öksüz için de bekliyoruz. İnşallah onu da yakalarlar.

'KADIN VEKİLE SALDIRDILAR'

Anayasa görüşmelerinin birinci turu tamamlandı. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. CHP’ye yakışan bir mücadele verdiler. İç tüzüğün bize verdikleri bütün hakları kullandılar. Hukuka uymadılar, ama her seferinde bunları uyarmak gibi bir görevi yerine getirdiler. Baskıya rağmen, hele hele öyle aymazlar çıktı ki, bir kadın milletvekiline saldıracak kadar kendinden geçenlere rağmen onurla mücadelemizi sürdürdük.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, bizim mücadelemiz budur. Bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var, ülkemize karşı sorumluluğumuz var. Saray’da oda kapma muhalefeti değil, vatan millet bayrak mücadelesi yapıyoruz. Hırslarımızı tatmin etmek için siyasi bir mücadele yapmıyoruz. Ön yargılarımızla siyaset yapmıyoruz. Cumhuriyetten öç alma duygusuyla siyaset yapmıyoruz.

Biz “Ben ve yandaşlarım kazansın gerisi hiç önemli değildir” anlayışıyla siyaset yapmıyoruz. Herkes kazansın, zenginliği eşit paylaşalım. Yoksulluğu bu ülkeden tamamen silelim diye tamamen siyaset yapıyoruz. “Ben hesap vermem, kimse benden hesap soramaz” anlayışıyla siyaset yapmıyoruz. Hesap vermekten kaçan siyasetçinin bu ülkeye faydası yoktur.

“Zenginin çocuğu askere gitmesin, fakirin çocuğu gitsin.” Siyaset terörle mücadeleyse hepimiz birlikte yapalım. Ankara’daki beylerin çocukları askere gitmeyecek, Fırat Kalkanına gitmeyecek, eksi 35 derecede terörle mücadele etmeyecek, faki fukaranın çocuğu gidecek. Ve buna da siyaset diyecekler. Böyle siyaset yere batsın diyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)