E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'yi suçlayan ABD'li generalden geri adım---

Türkiye'yi suçlayan ABD'li generalden geri adım

Türkiye'yi suçlayan ABD'li generalden geri adım
15 Aralık 2017 - 11:12 borsagundem.com

Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı olan General McMaster, Türkiye ile güçlü bir işbirliğine gidilmesi gerektiğine inandığını dile getirdi.

BORSAGUNDEM.COM

Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı olan General McMaster, Türkiye ve Katar'ı Ortadoğu'da terörün sponsorluğunu yapmakla suçlamasının bir kaç gün sonrasında, Türkiye ile güçlü bir işbirliğine gidilmesi gerektiğine inandığını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş15 Aralık 2017 11:50

    Sahtekar Amerikalılar. Adam mı kandırıyorsunuz. Akp taraftarı değilim ama ABD nin Feto'yu vermemesi darbe teşebbüsünde parmağı olduğunu gösteriyor bence.

  • Mehmet İSLAMİ15 Aralık 2017 11:19

    Bire kafir devşirme soyguncu sığır çobanı Sen türkiye ile nasıl ittifak edebileceksin ki bu güne kadar adamlarınız vardı oynatıyordunuz Bu gün ülkenin sahibi ben varım bir süprüntü sen benim ülkemi işgal etmek için senaryo yaz ve sahneye fetö marifetiyle koy onyat fakat seyirci bulamayınca baş aktörünü muhafaza altına al ve devamlı düşmanlığını yap ilan et savaş benimle onuda verme dostluktan ittifaktan bahset zaten seninle muhatab olanlarda sevindeler ama az kaldı inşaellaha nesliniz kesilecek nasıl getirip senin gibi muhatab oluyorlar akıl almıyor