E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye turlar tekrar başlayabilir---

Türkiye'ye turlar tekrar başlayabilir

Türkiye'ye turlar tekrar başlayabilir
28 Haziran 2016 - 16:38 borsagundem.com

Rusya/Kozak: Türk inşaat şirketlerine yönelik kısıtlamalar kaldırılabilir

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Kozak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Putin’e gönderdiği özür mesajının ardından Türk inşaat şirketlerine yönelik kısıtlamaların kaldırılabileceğini ve
Türkiye'ye turların yeniden başlayabileceğini söyledi.

Sputnik'in haberine göre Kozak, gazetecilerin ‘Türkiye’yle ilişkilerdeki iyileşmenin ardından tur satışları yeniden başlayabilir, inşaat şirketlerine yönelik kısıtlamaların kaldırılabilir mi?” sorusuna “Her şey olabilir” dedi.

Türkiye’nin sınır ihlali yaptığı iddiasıyla bir Su-24 uçağını düşürmesinin ardından Türk inşaat şirketlerinin Rusya’daki çalışmalarını kısıtlamış, Türkiye’ye tur satışları ve charter uçuşları durdurulmuştu.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Rusya açıklaması!

 

Türkiye'nin mektubuna Rusya'dan bir yanıt daha

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • satın zaten değeriniz kalmadı28 Haziran 2016 19:18

    rusya, abd, ingiltere, almanya, israil büyük devletler, ne derlerse arkasında durup yapıyorlar. türkiye ve halkı ise küçük hemen korkup çarkederler. para için yapmayacağı şey yok toplumun. zaten bu nedenle adaletsizlik, rüşvet, yolsuzluk, yalan, riya dizboyu