E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'ye ameliyat yapılmasına izin vermeyeceğiz---

Türkiye'ye ameliyat yapılmasına izin vermeyeceğiz

Türkiye'ye ameliyat yapılmasına izin vermeyeceğiz
06 Kasım 2017 - 14:21 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Türkiye'ye ameliyat yapılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi

Kredi derecelendirme kuruluşu Standart and Poor's'un (S&P) 'Yeni Kırılgan Beş' raporunda Türkiye'nin en kırılgan ülke olarak belirtilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli yazılı bir açıklama yaptı. Gedikli açıklamasında beklenen hareketlerin, operasyon açıklamalarının başladığına dikkat çekerek, "'S&P Türkiye, yeni kırılgan 5'li içerisinde eski kırılgan grupta bulunan tek ülke.' En öngörüsü tutmayan ve analiz açısından zayıf kredi derecelendirme kuruluşu S&P ye şöyle cevap verelim : Enflasyon ve kurlardaki hareketler aslında ekonomide hayatiyet belirtisidir. Bak birileri bir türlü enflasyon üretemiyor. Çünkü ekonomik canlılık yok. Enflasyonun Aralık'tan itibaren düşüşe geçeceğini bekliyoruz bazı bakanlarımız da açıkladı.

Hemen speküle edip ortalığı bulandırmayın. Aynı zamanda bazı çevreler istatistikleri şaibeli hale getirmeye çalışıyor sanal olumluluk üretiyorlar vs diye.Sanal olumluluk ya da üretilmiş rakamlarla küresel piyasa algısını yönetenlerin hangi ülkeler olduğu bellidir. Türkiye ekonomisine, siyasetine ameliyata müsaade etmeyeceğiz! Bu süreçte 'Kredi kuruluşlarına laf etme ' diyenler de hem ekonomi bilgisinin hem milli duygularının eksikliğinden kaynaklı hezeyanlarıdır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cahil06 Kasım 2017 17:11

    dövizinde faizin de lobisi olmaz. kömürün, ihalenin, yandaşın lobisi olur. sırf bu yüzden tarlada 8 tl etmeyen fındık markete 40 tl, boğaziçi köprüsü geçişi 5 tl, benzin 5 tl. ancak bunu anlamak için kafa gerek kafa

  • İsmail06 Kasım 2017 16:56

    Yaw artık yeterya sizin yanlıslarınızdan dalayı yükseliyor dövüzler çamur atcak yer buluyorsunda dünyayyı düşman edin türkiye kendiniz sankı hiç suç yok artık yerte yaw

  • vatandaş06 Kasım 2017 16:45

    başarısızlığınızı sürekli başkalarına yüklemeyi bırakın. açık açık siz ve ekibiniz ekonomiyi iyi yönetemiyorsunuz. akp başa geldiğinde dolar bir tl düzeyinde idi.kime hikaye anlatıyorsunuz.

  • yakhan06 Kasım 2017 16:43

    adamlar ameliyatı yaptı dikiş attı sen hala zırlıyon

  • Bika06 Kasım 2017 16:39

    Çaresizliğin fotoğrafını vermiş, Gedikli.

  • D.demirkan 06 Kasım 2017 16:01

    Eskiden faiz lobisi vardı.şimdi döviz lobisi var.ne fark eder daya yiyen yine vatandaş oluyor. faiz lobisine basar parayı verirsin.döviz lobisine ne verecen?. dövizi biz basmıyoruz ki. şu anda insifiyatif yabancıların elinde.istediği gibi oynuyor. bizde ayı gibi tefin önünde göbek atıyoruz.EKONOMİDEN ANLAYAN BİROKRAT KALMADI MAALESEF.

  • tarik06 Kasım 2017 15:12

    bunlar eski türkiyeyi ariyorlar.

  • Levent06 Kasım 2017 15:05

    Enflasyon yüksek, faiz yüksek, kurlar yüksek. Şirketlerin durumu çok kötü. Kurtarmak için KGF çıkardınız. O da faizlerin artmasına neden oldu. Bence adamlar haklı. Ancak laf yapıp suçu başkalarına atıyorsunuz. Biraz kendinize baksanıza..

  • Hayri06 Kasım 2017 14:38

    Dolar cok yukseldi, cari aciga tedbir alin, butce acigini arttirmayin, hazinenin borclanma ihtiyacini yukseltip faizleri artiriyorsunuz dedik. Anlatamadik, bi tutturmussunuz dis mihraklar diye

  • Emekci06 Kasım 2017 14:37

    Enflasyonun cift haneye cikacagini ongoremedin, otur sifir

  • Mer 06 Kasım 2017 14:29

    Arkadaş Amerika'daki yolda yürüyen adamın ayağı kırılsa bizim ekonomi etkileniyor daha ne diyelim