E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'deki siyasi riskler su yüzüne çıktı---

Türkiye'deki siyasi riskler su yüzüne çıktı

Türkiye'deki siyasi riskler su yüzüne çıktı
06 Mayıs 2016 - 17:22 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu'nun ayrılışını ve kongre kararını değerlendiren Rabobank, Türkiye'de siyasi risklerin yeniden su üstüne çıktığını ifade etti

Başbakan Davutoğlu'nun beklenmedik şekilde görevinden ayrılma ve AKP'yi olağanüstü kongreye götürme kararı almasının değerlendiren Rabobank, Türkiye'de siyasi risklerin yeniden su üstüne çıktığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir anayasaya yapma ve başkanlık sistemini uygulamaya geçirme konusunda daha kararlı olacak bir ismehükümeti kurma görevini vermesinin büyük olasılık olduğunu ifade eden Rabobank, bu yıl içinde bir erken genel seçim olasılığını da ciddi şekilde değerlendirdiklerini vurguladı.

Siyasi riskin artması nedeniyle kısa vadede Türk Lirası için aşağı yönlü bir görüş benimsediklerini belirten Rabobank, yeni hükümetin oluşmasından sonra Türk Lirası için ihtiyatlı bir yapıcılıkla orta ve uzun vadeli değerlendirmede bulunacaklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)