E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomi'Türkiye Varlık Fonu ekonomiyi dış saldırılara karşı koruyacak'---

'Türkiye Varlık Fonu ekonomiyi dış saldırılara karşı koruyacak'

'Türkiye Varlık Fonu ekonomiyi dış saldırılara karşı koruyacak'
19 Şubat 2017 - 07:24 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye Varlık Fonu'nun ekonomiyi dış saldırılara karşı koruyacağını söyledi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin büyümesini engellemek isteyen güçlerin ekonomik operasyonlara başvurduğunu belirterek, "Bunları önlemek için tedbirlerimizi alıyoruz. Son zamanlarda üzerinde konuşuldu. İnşallah Türkiye Varlık Fonu, Türkiye ekonomisinin dış saldırılara karşı korunmasını temin etmek ve bundan sonra yapılacak büyük projelerin desteklenmesini sağlamak için ekonomiyi güçlendirecek önemli araçlardan birisidir" dedi.

'Türkiye Varlık Fonu ekonomiyi dış saldırılara karşı koruyacak'
Türkiye'nin büyümesini engellemek isteyen güçlerin ekonomik operasyonlara da başvurduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Bir tarafta derecelendirme kuruluşlarının raporları, diğer taraftan spekülatif bir takım ataklarla Türkiye'de dövizi üzerindeki hareketlenmenin sağlanmasın sadece bunların birkaçı. Bunları önlemek için tedbirlerimizi alıyoruz. Son zamanlarda üzerinde konuşuldu.

TÜRK EKONOMİSİ GÜÇLENECEK

İnşallah Türkiye Varlık Fonu, Türkiye ekonomisinin dış saldırılara karşı korunmasını temin etmek ve bundan sonra yapılacak büyük projelerin desteklenmesini sağlamak için ekonomiyi güçlendirecek önemli araçlardan birisidir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Analist20 Şubat 2017 18:24

    başında jöleli arkadaş var, hani şu " dolar 2 tl ninaltına düşecek, 2016 da kuzey ırak türkiyeye katılacak" diyen şahıs... korkmayın fon güvenilir ellerde...

  • KILIÇ19 Şubat 2017 22:17

    YERİNDE VE ZAMANINDA ÜLKE ÇIKARLARI GÖZETİLEREK KULLANILIRSA BAŞARI GELECEKDİR.FON İYİ OLDU BORSADAKİ AŞIRI DEGER KAYBEDEN YATRIMCI VE DEVLETE ZARAR VEREN ŞİRKETLERDE FONA DEVREDİLMELİ.ÇÜNKÜ KÖTÜ YÖNETİM ELİNDE OLDUGUNDAN ZARAR VERİYOR .

  • kenan19 Şubat 2017 21:08

    yani fon daki parayı, dış müdalelere karsı kullanacaklar mesala dolar artı, fon dan ,dolar satacaklar, borsa düştü fondan para ile hisse alacaklar

  • flamenco7219 Şubat 2017 13:41

    anahatar sözcük: TVF özel dijital parası

  • Misafir19 Şubat 2017 10:38

    iyide içeridekilerin yiyip bitirmeyeceği ne malum ??

  • recai19 Şubat 2017 09:44

    fondaki şirketlerin gelirleri hep tl ile. dış müdahalede ne yapacak, dolar mı aşacak??