E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak​Türkiye-Katar ortaklığından Ataköy'e büyük proje---

​Türkiye-Katar ortaklığından Ataköy'e büyük proje

​Türkiye-Katar ortaklığından Ataköy'e büyük proje
14 Eylül 2014 - 20:03 borsagundem.com

Qatari Diar ile Kuzu Grup şirketleri, "SeaPearl Ataköy" projelerini açıkladı

Katar’ın başkenti Doha’da, Qatari Diar ile Kuzu Grup şirketleri, ortaklaşa inşa edeceği "SeaPearl Ataköy" projesini açıkladı.

Qatari Diar Geliştirme Direktörü Sa’d el-Uteybi, Türkiye’deki Kuzu Grup inşaat şirketiyle birlikte İstanbul’un Ataköy semtinde SeaPearl Ataköy projesini inşa edeceklerini duyurdu.

Söz konusu projenin Ataköy’un sahilinde 128 bin metrekarelik alana inşa edileceğini belirten Uteybi, bin 474 lüks daire, 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi ve lokantalardan oluşacağını ifade etti.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu da Qatari Diar gibi köklü firmayla ortaklık yapmaktan memnun olduklarını kaydederek, projenin Türkiye-Katar işbirliğinin vitrini olacağını söyledi.

Tanıtıma Qatari Diar İcra Kurulu Başkanı (CEO) Halid Muhammed es-Seyyd’in yanı sıra Türkiye’nin Katar Büyükelçiliği temsilcileri katıldı.

Katar devletinin yatırımı olarak Aralık 2005'te kurulan Qatari Diar şirketi 29 ülkede 49 projeye ortaklık ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inşallah sonunda üzülmeyiz14 Eylül 2014 22:52

    istanbul nüfusu hergün artıyor, trafikte bile yeni yollar , alternatifler yeterli gelmiyor ama sürekli yapılan konut projeleri patlak verecek diyorlar UMARIM OLMAZ. Bu kadar çok projelerin hepsi satılacak mı veya kiralanabilecek mi?