E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ile ticaret savaşı ABD borsalarını batırdı---

Türkiye ile ticaret savaşı ABD borsalarını batırdı

Türkiye ile ticaret savaşı ABD borsalarını batırdı
16 Ağustos 2018 - 05:50 borsagundem.com

ABD'de Başkan Trump'la mücadele halinde olan CNN televizyonu bugünkü yayınında çok çarpıcı bir ifade kullandı. CNN International borsadaki düşüşü "Türkiye ile ticari savaş ABD borsalarını batırdı" başlığıyla duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik ek vergi açıklamasına, Amerikan medyasından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce de Amerikan CNN kanalında yer alan haberde söz konusu ilave vergi kararının "ABD'nin ulusal güvenliği" ile nasıl ilgili olduğunun izah edilmediğine dikkati çekilmişti.

ABD BORSALARINI BATIRDI

Bugün de CNN yayınında Trump yönetimine sert eleştiriler getirerek "Türkiye ile ticari savaş ABD borsalarını batırdı" ifadesi kullanıldı. Dow 11 Temmuz'dan beri en kötü performansını sergiledi. 300 puanlık düşüş şu anda 247 puana geriledi.

BATI, TÜRKİYE'Yİ KAYBETMENİN BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEK

Türkiye ekonomisinin, Trump tarafından hedef alınmasına tepkiler büyüyor.

Yine dün CNN International'da yer alan analizde "Batı, Türkiye'yi kaybetmenin bedelini ağır ödeyecek" ifadeleri kullanıldı.

CNN International'da yayınlanan analizde, ABD yönetimi uyarılarak "Türkiye'deki istikrarsızlık sınırlarının ötesinde sonuçlar doğurabilecek ve ülkeyi yöneten kim olursa olsun Türkiye'nin çekim merkezini Batı'dan Rusya, İran ve Avrasya'ya doğru kaydırmaya çalışacaktır" değerlendirmesi yer aldı..

New York borsası düşüşle kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas16 Ağustos 2018 09:34

    Adamin aklini aliriz traaaamp gerci sende yokta

  • ckync16 Ağustos 2018 09:22

    AMERİKANIN BİR AN EVVEL BATMASI İÇİN DUA EDİYORUZ İNŞAALLAH. BU DUA KABUL OLACAK İNŞAALLAH. ALLAH DİLERSE OLUR

  • Veli16 Ağustos 2018 11:27

    Bence sen ilk önce kendi ülkenin iyi yönetilmesi için dua et. Kötüler herzaman vardır. Sen güçlü olursan kimse birşey yapamaz.