E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye en kırılganlar arasında 3'üncü sırada---

Türkiye en kırılganlar arasında 3'üncü sırada

Türkiye en kırılganlar arasında 3'üncü sırada
16 Ekim 2018 - 13:16 borsagundem.com

Gelişmekte olan piyasalarda kırılganlıklar 3 yılın en yüksek seviyesinde

Deutsche Bank, ticaret savaşları, yükselen global faiz oranları ve azalan sermaye akışlarının etkisi ile gelişmekte olan piyasalarda kırılganlığın son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktığını bildirdi. Deutsche Bank yayınladığı raporda, yüksk seviyede kırılgan ülke sayısının Temmuz 2014'ten bu yana ilk kez düşük seviyede kırılgan ülke sayısını aştığını vurguladı. Raporda, en çok gerilim altındaki ülke olarak Venezuela işaret edilirken, Venezuela'yı Filipinler ve Türkiye'nin takip ettiği belirtildi. Rusya ve Meksika ise en az kırılgan ülkeler olarak işaret edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa16 Ekim 2018 21:09

    2001 krızinı yaşamış tecrübeli, yetişmiş bürokratlar dururken nerede hükumete yaranmak isteyen adı sanı duyulmadık insan varsa hepsi şu anda görevlendirildi.

  • Yapmayın amaaa16 Ekim 2018 19:40

    Çok kırıcı oluyorsunuz

  • borsacı16 Ekim 2018 13:38

    Ne yazık ki kervan yolda düzülür mantığıyla hareket eden bir ülkenin eninde sonunda bu çıkmaza girmesi kaçınılmazdı. Halen ders alınmamakta ısrar ediliyor, umarım ülkenin geleceğini ateşe atmayız...