E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTURKCELL'DEN ÜÇÜ BİR ARADA FIRSAT PAKETİ---

TURKCELL'DEN ÜÇÜ BİR ARADA FIRSAT PAKETİ

TURKCELL'DEN ÜÇÜ BİR ARADA FIRSAT PAKETİ
26 Aralık 2009 - 15:26 borsagundem.com

Turkcell, teknolojik ürün ve hizmetler sunmak ve teknoloji zinciri oluşturmak hedefiyle ürün çeşitliliğini zenginleştiriyor

Turkcell İletişim Merkezlerinde (TİM), Sanyo 3'ü bir arada fırsat paketlerinin, özel fiyatlarla tüketiciye sunulduğu bildirildi. Turkcell'den yapılan açıklamada, satış noktası Turkcell İletişim Merkezleri TİM'lerin, teknolojik ürün ve hizmetler sunmak ve teknoloji zinciri oluşturmak hedefiyle ürün çeşitliliğini zenginleştirmeye devam ettiği belirtildi. Turkcell'in Türkiye çapında 129 TİM ve üç noktadaki Turkcell flagshiplerde satışa sunduğu Sanyo ''3'ü 1 Arada Fırsat Paketleri''nin Turkcell TİM'lere özel fiyatlarıyla cazip avantajlar yarattığı ifade edildi. Açıklamaya göre, ''3'ü 1 Arada Fırsat Paketleri'', TİM'lere özel indirimli fiyatlarıyla üç ayrı paket halinde satışa sunulurken, Axess'e özel peşin fiyatına 10 taksit imkanının da bulunduğu vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)