E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri​Türk Traktör ilk iş makinesi tesisini açtı---

​Türk Traktör ilk iş makinesi tesisini açtı

​Türk Traktör ilk iş makinesi tesisini açtı
18 Eylül 2014 - 22:52 borsagundem.com

Türk Traktör, iş makineleri sektöründeki ilk bölge tesisini İzmir'de faaliyete geçirdi

Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, Kemalpaşa ilçesinde kurulan tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, firmanın bu yıl 60'ıncı yılını kutladığını hatırlatarak, "TürkTraktör için özel bir yıl. Özel olmasının yanında ayrıca sıra dışı bir yıl çünkü bugüne kadar yaşadığımız kilometre taşlarına ek olarak hala yeni zorlu projelere imza atıyoruz ve geçtiğimiz haziran ayında Adapazarı’nda ikinci fabrikamızı açtık" dedi. 

İş makineleri sektörünün 2013 yılı verilerine göre Avrupa’nın dördüncü, dünyanın on birinci en büyük pazarı olduğuna işaret eden Votta, şunları kaydetti:

"TürkTraktör olarak çıktığımız bu yolculukta amacımız, müşterilerimize en doğru ve kaliteli ürünleri üst düzey hizmet anlayışı ile sunmak. Bu doğrultuda müşterilerimizin ticari ve teknik ihtiyaçlarını doğru anlamak, sektördeki en önemli oyunculardan biri olmak için çok önemli. Müşterilerimizle kuracağımız yakın temas ve onlara vereceğimiz değer ile kendimizi farklılaştıracağız ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz İzmir tesisimiz de bu bağlamda bu misyonumuzun ilk kilometre taşı."

TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç de iş makineleri sektöründe iddialı olduklarını dile getirerek, "İzmir'de ve Türkiye genelinde sunacağımız kusursuz satış ve satış sonrası hizmetler ile 172 yıllık CASE ve 119 yıllık New Holland markalarının üst düzey ürünleri bir araya geldiğinde, yakın zamanda bu önemli sektörün önemli oyuncularından biri olacağız" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 980,50
En Yüksek: 986,50
En Düşük: 925,50
Değişim 6,63 %
FK: 5,60
PD / DD: 3,40
İşlem Hacmi 1.103.542.197
Toplam Adet: 1.148.994
Ağırlıklı Ort.: 959,55
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)