E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürk Hava Yolları'na kış dönemi için teklif---

Türk Hava Yolları'na kış dönemi için teklif

Türk Hava Yolları'na kış dönemi için teklif
03 Aralık 2016 - 15:48 borsagundem.com

Kızılgüneşler; Uçaklar hangarlarda bekleyeceğine İzmir'den yurt dışındaki önemli merkezlere direkt uçuşlar yapsın, teklifinde bulundu

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, Türk Hava Yolları'nın (THY) kış dönemi için park pozisyonuna çektiği uçaklarla İzmir'den yurt dışına direkt seferler konulmasını istediklerini belirtti.

Kızılgüneşler yaptığı açıklamada, THY'nin kış döneminde 30 uçağı hangara çektiğini, bu uçakların Adnan Menderes Havalimanı çıkışlı seferler için kullanılabileceğini bildirdi.

İzmir'in THY'nin ikinci aktarma merkezi olabilecek alt yapıya sahip bulunduğunu ifade eden Kızılgüneşler, şunları kaydetti:

"İzmir'de kapasitesinin çok altında çalışan son derece modern bir havalimanı var. Uçaklar hangarlarda bekleyeceğine İzmir’den yurt dışındaki önemli merkezlere direkt uçuşlar yapsın. THY hangara çektiği uçaklarla İzmir'den Londra, Moskova, Milano, Münih, Paris, Madrid, Brüksel gibi yolcu yoğunluğu olan ve ihracatımızın yoğun olduğu noktalara İzmir'den direkt seferler koysun. Bu uçuşlar, ihracat ve turizm başta olmak üzere birçok sektöre faydalı olacak ve ekonomide çarkların daha hızlı dönmesini sağlayacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)