E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizTümosan teknik analizi---

Tümosan teknik analizi

Tümosan teknik analizi
19 Ekim 2017 - 10:24 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Tümosan için analizde bulundu

TMSN:

Not: Görselin büyük hali için üzerine tıklayın...

Teknik Görünüm:

2017 Yılında 8.67 ile 5.86 noktaları arasında dalgalanan senet dün 7.15 noktasında kapanış yaptı.
2016 başında başlayan düşen trend direncine yakın hareket eden TMSN, 7.44 noktasında bulunan 200 günlük hareketli ortalama üzerinde bu trendini yukarı kırmayı deneyebilir. Yaklaşık olarak 7.60-7.55 bölgesi üzerinde kalıcılık sağlanması ve MACD göstergesinin 0 üzerine oturması 8.68 hedefini gündeme getirecektir. Mevcut durumda ise geri çekilmelerde 7.06-7 kısa vadeli destek noktaları olarak öne çıkıyor.

Diğer taraftan Salı günü Savunma Sanayi Müsteşarlığı ‘’Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi’’ için ihale ilanına çıktı. İlana göre proje: "ALTAY Tankı’nın güç grubu ihtiyacını yerli ve milli imkânlarla karşılamaya yönelik, ülkemiz sanayiinin mevcut imkân ve kabiliyetlerini azami derecede kullanarak, ALTAY Tankı'nın güç grubu konusunda yurtdışı bağımlılığını ortadan kaldırmak ve ihraç lisansına
tabi olmayan Güç Grubunu geliştirmeyi' kapsıyor. Bu ihalede en güçlü adaylar Tümosan ve BMC.
Tümosan bugün KAP’a yaptığı açıklamada Proje için teklife çağrı dökümanını almış olduğunu ve teklifini 22 Aralık 2017 Tarihine kadar vereceğini açıkladı.
Geçtiğimiz dönemde SSM ile Tümosan arasında imzalanan GGGP Tasarım ve Geliştirme Dönemi (Dönem-1) Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. (24/02/2017 TMSN KAP Açıklamasına bakabilirsiniz.)

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 158,40
En Yüksek: 157,90
En Düşük: 146,00
Değişim 10,00 %
FK: 16,41
PD / DD: 7,10
İşlem Hacmi 672.907.963
Toplam Adet: 4.347.918
Ağırlıklı Ort.: 154,51
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)