E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTuğçe'den acı haber---

Tuğçe'den acı haber

Tuğçe'den acı haber
27 Kasım 2014 - 00:43 borsagundem.com

Almanya'da kız arkadaşlarını korumak isterken Sırp gençlerin saldırısına uğrayan Tuğçe Albayrak'ın beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı

Almanya’nın Offenbach kentinde, taciz edilen iki Alman kızı saldırganların elinden kurtardıktan sonra tacizcilerin saldırısına uğrayan ve komaya giren 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, 11 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde üç Sırp genç tarafından taciz edilen iki Alman genç kıza yardım ederek, onları kurtaran Albayrak, restorandan çıktığı sırada Sırp gençlerin saldırısına uğramıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Albayrak'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti.

Bugün beyin ölümünün gerçekleşen Albayrak'ın, yaşam ünitesinde ailesinin talebi üzerine iki gün daha bağlı kalacağı öğrenildi.

Tuğçe'nin amcası Yasin Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuğçe'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini, çok üzgün olduklarını ancak iki gün daha bekleyeceklerini belirterek, “Allah'tan ümit kesilmez, biz de bekliyoruz” dedi.

ORGANLARI DA HAYAT KURTARACAK

Tuğçe'nin iki yıl önce organlarını bağışladığına dikkati çeken Albayrak, “Sanki bugünleri görmüş gibi daha 20 yaşındayken organlarını bağışlamış” diye konuştu.
Albayrak, "Tuğçe'nin cuma günü doğum günü. Biz de o güne kadar yeğenimin yaşam ünitesine bağlı kalmasını istiyoruz. Gelişme olmazsa o gün kızımızı yaşam ünitesinden çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)