E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB ve TKYD’den büyük ‘vizyon’ toplantısı---

TSPB ve TKYD’den büyük ‘vizyon’ toplantısı

TSPB ve TKYD’den büyük ‘vizyon’ toplantısı
12 Ekim 2018 - 18:13 borsagundem.com

İki güçlü kurum, Sermaye piyasalarının ve Türk ekonomisinin önünü açacak fırsatları konuşmak için, sektörün önemli isimlerini Antalya’da buluşturuyor

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Türkiye’nin iki güçlü örgütü, Sermaye Piyasalarının ekonomiye ve reel sektöre katkısını artıracak eylemler için, Sermaye Piyasalarının önemli aktörlerinin de katılacağı dev bir etkinlik düzenliyor.
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ve Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) işbirliğinde 19-20 Ekim 2018’de Antalya’da gerçekleştirilecek toplantının üst başlığı ‘Vizyon’. Ana başlığı ise, “İtici Güç Olarak Sermaye Piyasalarının Ekonomiye ve Reel Sektöre Katkısı, Fırsatlar ve Gelişmesi İçin Yapılacak Eylemler.”

TURİZM BAŞKENTİNDE VİZYON VE SERMAYE PİYASALARI ZİRVESİ

Önümüzdeki hafta sonu Akdeniz’in turizm başkentinde Rixos Downtown’da düzenlenecek zirvede, siyaset ve ekonomi dünyasının güçlü isimleri bir araya gelecek.
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Osman Dinçbaş, Nureddin Nebati ve Bülent Aksu’nun da katılımının beklendiği toplantının açılış konuşmacıları, SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya, TSPB Başkanı Erhan Topaç ve TKYD Başkanı Selim Yazıcı.

TÜRK EKONOMİSİNİN GELİŞMESİ

Ünlü Ekonomist Haluk Bürümcekçi, konuk konuşmacı olarak destek vereceği etkinlikte Sermaye Piyasalarının Türkiye ekonomisinin gelişimi için önemine dair görüşlerini paylaşacak.

GÜÇLÜ İSİMLER PANELDE

Moderatürlüğünü Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç’un yapacağı panelde ise SPK Kurul Başkan Yardımcısı Bora Oruç, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Can Akın Çağlar, TSPB Başkanı Erhan Topaç ve TKYD Başkanı Selim Yazıcı, Sermaye Piyasalarının itici gücü, reel sektöre katkısı ve Türkiye Sermaye Piyasaları için fırsatları masaya yatıracak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)