E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK Afrin'deki PYD hedeflerini vuruyor---

TSK Afrin'deki PYD hedeflerini vuruyor

TSK Afrin'deki PYD hedeflerini vuruyor
14 Ocak 2018 - 13:48 borsagundem.com

Hassa ilçesinden Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütü PKK/PYD mevzilerine top atışı bu sabah yeniden başladı. Bölgeye askeri sevkiyat da devam ediyor

Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerinden terör örgütü üyelerinin Afrin'de mevzilerinin bulunduğu Basufan, Cindere, Memelan, Meskenli ve Raco bölgelerine dün 40'ın üzerinde atış yapılmıştı. Bugün bölgeye askeri sevkiyat da devam ediyor. Zırhlı askeri araç ve askeri kamyonların bulunduğu konvoy, Reyhanlı'dan geçiş yaptı. DHA'nın haberine göre, aralarında mühimmat yüklü araçların da bulunduğu askeri konvoy, Oğulpınar Sınır Karakolu'na gitti.

TOP ATIŞI BU SABAH YENİDEN BAŞLADI

Hatay'ın Hassa ilçesinden Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütü PKK/PYD mevzilerine top atışı bugün yeniden başladı. Bölgedeki karakollardan 2 kez yapılan top atışı, ilçe merkezinden de duyuldu.

Bölgedeki askeri hareketlilik devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ14 Ocak 2018 14:07

    VURUŞLAR FELEGİNİ ŞAŞIRTICI OLMALI TÜRKİYEYE KAFA TUTANIN KAFASI KOPMALI.

  • Kılıçın babası14 Ocak 2018 20:00

    Ters tepmese iyi olur umarım pişman olmayız bu işten. Ekonominin durumu hiç el vermiyor böyle bir maceraya kaldı ki girdik sonuç elini kolunu slayarak giremeyiz. Aldıktan sonra suriyeye mi verecen. Verirsen zaten ölen biz yiuen naşkaları olacak vermesen irana ve rusyaya meydan okuyorsun demektir.. ... Değil mi evlad