E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Sisi'ye övgü---

Trump'tan Sisi'ye övgü

Trump'tan Sisi'ye övgü
03 Nisan 2017 - 22:39 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah Sisi ile Beyaz Saray’da görüştü. Trump, görüşmenin ardından basın mensuplarına Sisi’den övgüyle söz etti

Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah Sisi ile seçim kampanyası sırasında tanıştığını ve kendisine çok yakın olduğunu belirten ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray"daki görüşmenin iki tarafın da beklediğinden daha uzun sürdüğünü söyledi. Birçok konuda Sisi ile görüş birliğinde olduklarını belirten Trump, ’Herhangi bir kuşku varsa’ herkesin bilmesini istiyorum ki El Sisi, çok zor koşullar altında harika işler yaptı. Biz Mısır’ın ve Mısır halkının arkasındayız’ dedi. Trump, Mısır ile olan askeri işbirliğini de en üst düzeye çıkaracaklarını söyleyen Trump’ açıklaması sırasında Sisi’ye dönerek, ’Burada artık büyük bir müttefikiniz var’ dedi.

Donald Trump: Sisi harika işler yaptı

Sisi ise açıklamasında, gösterdiği ilgi ve yakınlık için ABD Başkanı Trump’a teşekkür etti. Trump’ın kendine özgü kişiliğini takdir ettiğini dile getiren Sisi, Trump’ın teröre karşı mücadelede Mısır’ı her zaman yanında bulacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sevda03 Nisan 2017 22:48

    el pençe duranları severler. peki efendim, emriniz olur..... bizim istediğimiz, beklediğimiz lider bize verildi. biz Erdoğan'dan razıyız, yalaka olmadığı için, ülkemize sahip çıktığı, bize sahip çıktığı için.