E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Rusya'ya yaptırımları kaldırma şartı---

Trump'tan Rusya'ya yaptırımları kaldırma şartı

Trump'tan Rusya'ya yaptırımları kaldırma şartı
21 Ağustos 2018 - 13:59 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, "Moskova, Washington için iyi olacak bir şey yaparsa" Rusya'ya karşı yaptırımları kaldırmayı düşünmeye hazır olacağını söyledi.

ABD Başkanı Trump, Moskova'nın Suriye ve Ukrayna konusunda ortak adımlar atması gerektiğini belirtti. Reuters'a röportaj veren Trump, Rusya'ya karşı yaptırımları kaldırmak için şartlarını dile getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de 16 Temmuz'da yaptıkları görüşmede yaptırımların kaldırılmasının gündeme getirilmediğini belirten Trump, "Bunu şimdi düşünmüyorum, hayır. Bizim için iyi olacak bir şey yaparlarsa düşünürüm. Fakat bunu yapmadan düşünmem" dedi. 

ABD Başkanı 'iyi olacak şeylerin' yapılacağı alanlarla ilgili de "Birbirimiz için iyi olacak, yapılabilecek birçok şey var. Suriye var, Ukrayna var… Daha birçok şey var" ifadelerini kullandı. Trump, Helsinki'deki zirvede İsrail, Suriye, Ukrayna, Kırım ve Kuzey Akımı 2 doğalgaz boru hattı projesini ele aldıklarını da ekledi. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 22 Ağustos 2018 09:09

    Artık bu saatten sonra abd ye heyet gönderilmez. cumhurbaşkanımız abd gezisinide iptal etğini açıklamalı dır. Abd vatandaşlarındanda ülkemizi terketmeleri istenmelidir. Bu arada abd de evi ve parası olanlarda bir seçim yapıp yaşayacağı yeri seçmelidir.

  • Yeni Türkiye 21 Ağustos 2018 20:49

    SARIKAFA bir maşa . Tıpkı fetö pkk deaş vs nin başları gibi . Tek fark bu en güçlü sobanın maşası ve en legal görünümlü olanı . Arkasındaki baronlar gerçek düşman ve maşa üreticileri ... Ya Rabbim biz müslümanlara basiret ve feraset ile bu hasletleri teyit eden ilim ve irfan nasip eyle ...

  • gobel6621 Ağustos 2018 14:42

    Bir adam bu kadar mal olamaz.