E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Londra saldırısına tepki---

Trump'tan Londra saldırısına tepki

Trump'tan Londra saldırısına tepki
15 Eylül 2017 - 20:03 borsagundem.com

Trump, Londra'daki saldırı ile ilgili "Sefil bir teröristten Londra'da bir başka saldırı. İngiliz polisinin gözetiminde olan bu insanlar hasta ve deli. Proaktif olunmalı. Bu ezik teröristlere daha sert şekilde muamele edilmeli" diye konuştu

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen bombalı saldırıya sert tepki gösteren ABD Başkanı Donald Trump, "Proaktif olunmalı. Bu ezik teröristlere daha sert şekilde muamele edilmeli." değerlendirmesini yaptı.

Trump, saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, "Sefil bir teröristten Londra'da bir başka saldırı. Scotland Yard'ın (İngiliz polisi) gözetiminde olan bu insanlar hasta ve deli. Proaktif olunmalı. Bu ezik teröristlere daha sert şekilde muamele edilmeli. Onların yeni eleman bulma aracı olan internete erişimlerinini kesmeliyiz ve daha iyi kullanmalıyız." ifadelerini kullanan Trump, terörle mücadelede daha sert olunması mesajını verdi.

Bu sabah yerel saatle 08.20'de (TSİ 10.20) güneybatı Londra'daki Parsons Green istasyonunda bir metro treninde el yapımı bir patlayıcıyla gerçekleştirilen saldırıda 22 kişi yaralanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)