E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rahip Brunson çağrısı---

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rahip Brunson çağrısı

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rahip Brunson çağrısı
19 Temmuz 2018 - 07:15 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, tutuklu bulunan Rahip Brunson'un serbest bırakılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. ABD'li rahip Brunson'un davası dün görülmüş ve tutukluluğunun devamına karar verilmişti

Terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutuklanan ABD uyruklu din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluluğu devam ederken ABD Başkanı Trump, rahip Brunson'un serbest bırakılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Trump, Andrew Brunson'un tutukluluğunun devam etmesi kararını "utanç" olarak nitelendirdi. Brunson'un uzun süredir tutuklu olduğunu belirten Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Erdoğan, bu harika Hristiyan baba ve kocanın serbest bırakılması için bir şey yapmalı. O yanlış bir şey yapmadı ve ailesinin ona ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

ABD'li rahip Brunson'un Türkiye'de görülen davası dün görülmüş ve tutukluluğunun devamına karar verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sınırdışı et..19 Temmuz 2018 09:37

    Papazı istiyorsan FETÖ ajan okullarına ABD devlet yardımını kes. Ülkedeki FETÖ cülerin tamamını (CIA-FBI çok iyi biliyor, sosyal medya hesaplarından hala algı operasyonu yapıyorlar) TÜrkiyeye iade et. Bak o zaman TR-ABD ilişkileri ne kadar düzeliyor. Terk taraflı terör üretmekle stratejik ortak olunmuyor BRE SİYONİST.

  • erol g.19 Temmuz 2018 09:14

    ABD HAKAN ATİLLA'YI TUTUKLAYIP SADECE SUÇLAYARAK 32 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRMIŞTI ŞİMDİ DE SUÇLU BULUNMA KARARINA İTİRAZ ETMESİNİ KABUL ETMİYORLAR O DA MÜSLÜMANDI ONU DA BEKLEYENLER VARDI BAŞKAN TRUMP ONUN İÇİN NE?YAPTI ? ABD başkanına göre Hristiyan olan kişi değerli Müslüman olan değersiz BİR AN ÖNCE BU SABİT FİKRİNDEN KURTULMALI ABD BAŞKANI

  • 80 milyon uyandı19 Temmuz 2018 08:48

    artık türkiyede 80 milyon uyandı. brunson u istiyorsan, ABD deki PAPAZ FETÖ elebaşını vereceksin. Hakan atillayı serbest bırakacaksın. sende CIA, FBI var her türlü tuzağı hileyi kuruyor ama artık türkiye de 80 milyon FBI daki ajanlarınızdan daha zeki ve bilinçli, neyin ne olduğunu çok iyi anlıyor.