E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'ın stratejistinden uyarı---

Trump'ın stratejistinden uyarı

Trump'ın stratejistinden uyarı
24 Şubat 2017 - 01:06 borsagundem.com

Trump'ın baş stratejisti Steve Bannon, Trump ve Medya arasındaki ilişkinin geleceğine yönelik öngörülerde bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın baş stratejisti Steve Bannon, ki kendisi daha önce medyayı "bir muhalefet partisi" olmakla suçlamıştı, Perşembe günü yaptığı açıklamada Trump ve Medya arasındaki ilişkinin geleceğine yönelik öngörülerde bulundu.

Bannon, yıllık olarak düzenlenen Muhafazakar Siyasi Hareket Konferansı'nda yaptığı konuşmada Trump yönetimi ile medya arasındaki ilişkilerin gün geçtikçe daha iyiye değil daha kötüye doğru ilerleyeceğini dile getirdi.
Trump bir hafta önce yaptığı konuşmada "Basın kontrol dışına çıktı, dürüst olmamak kontrol dışına çıktı" ifadlerini kullanmış ve 17 Şubat'ta attiği bir tweette basın için "Amerikan halkının düşmanı" demişti.
Bannon Perşembe günü yaptığı konuşmada bunlara ek olarak medyanın şirket yanlısı, küreselleşme yanlığı ve Trump yönetiminin ki gibi milliyetçi bir ekonomik ajandaya körü körüne karşı çıkan bir güruh olduğu görüşünü ilave etti.
Bununla birlikte Çarşamba günü Quinnipiac Üniversitesi tarafından düzenlenen anketin sonuçları, halkın Başkandan çok basına güvendiğini ortaya koymuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)